Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir programı öncesi hazırlıkları sürüyor. 26 Kasım Cuma günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programından öncesi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli İzmir’de biz dizi program gerçekleştirecek.  

YILDIRIM’IN SAAT PROGRAMI 

Son Başbakan Binali Yıldırım’ın bugün saat 11:00’de İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) MUIS Türkoloji Enstitüsü açılışı ve Türkiye, Türk Devletleri ve akraba toplulukları konferansına katılacak. Yıldırım konferansın ardından bugün vefat eden denizcilik camiasının sevilen simalarından Altay Altuğ'un Karşıyaka Beşikçioğlu Camiinde kılınacak cenaze namazına katılacak.

DEPREMZEDELER BULUŞMASI 

Yıldırım saat 13:30’da Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum ile birlikte Bayraklı tören alanını ve TOKİ şantiyelerini ziyaret ederek, saat 17:00’de depremzedelerle toplantı gerçekleştirecek.  

TARIM BAKANI PAKDEMİRLİ’NİN İZMİR PROGRAMI İSE ŞÖYLE: 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise saat 12.30’da Aliağa Güzelhisar Köyü Belediye Sosyal Tesisleri’nde Küçükbaş Damızlık Koyun Üretim Merkezi Protokolü Törenine katılacak. Saat 14.30’da Menemen Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi ile toplantı gerçekleştirecek. Bakan Pakdemirli saat 17.00’de AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda Binali Yıldırım Başkanlığında gerçekleştirilecek Deprem Konutları Konulu Toplantıya katılım sağlayacak. Pakdemirli, depremzedeler toplantısının ardından ise saat 19:00’da Ticaret Odası ve EBSO Toplantısında yer alacak.