Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bugün İzmir'e geliyor. Soylu ve Kurum bir dizi parti programının yanı sıra depremzedelerle de bir araya gelecek. 

İşte saat saat program :

BAKAN SOYLU ve KURUM SOKAK İFTARINA KATILACAK

Saat 15:30'da İzmir'de olması beklenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum saat 16:00'da Seferihisar TOKİ konutlarını, saat 17:00'da ise Seferihisar Polis Kampını ziyaret edecek. Soylu ve Kurum saat 18:00'de Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'nde değerlendirme toplantısına katılacak. Bakanlar Soylu ve Kurum saat 19:59'da Bayraklı'da depremzede vatandaşlar, TOKİ Şantiye İşçileri ve AFAD çalışanlarıyla sokak iftarı yapacak. 

ŞEHİT FETHİ SEKİN'İN AİLESİNİ ZİYARET EDECEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İzmir programı kapsamında, İzmir Bayraklı Adliyesi'nde teröristler tarafından şehit edilen Kahraman Polis Memuru Fethi Sekin'in ailesini ziyaret edecek. Bakan Soylu ve Kurum son olarak gece saat 01:00'de AK Parti Konak İlçe Teşkilatının düzenlediği sahur programına katılarak, İzmir'den ayrılacak.