Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, İzmir programı kapsamında Vali Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret ederek, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Bakan Kasapoğlu, valilikte basına kapalı yapılan toplantıda, kentteki üniversite rektörleriyle bir araya geldi.

Toplantının ardından 57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda 4'üncü etabın startı, Kasapoğlu tarafından İzmir Konak Meydanı'nda verildi. Bakan Kasapoğlu'nun yanı sıra Vali Köşger ve TBF Başkanı Emin Müftüoğlu da programda yer aldı. Startın verilmesiyle sporcular, 152,1 kilometrelik İzmir-Manisa etabı için pedal çevirmeye başladı. Çevredekiler de sporcuları alkışlarla destekledi.

Öte yandan bisiklet sporuyla ilgilenen bir grup, Konak Meydanı'nda, kazalarda hayatını kaybedenlere dikkat çekmek amacıyla pankart açtı. Sürücüleri dikkatli olmaya çağıranlardan Ferhan Tokul, bisiklet kazalarının ölümle sonuçlandığını söyledi. 

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN KULA'YA YENİ MODEL SPOR LİSESİ MÜJDESİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugün, memleketi Manisa'da düzenlenen 57'nci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 4'üncü Etap programının ardından Manisa ve Kula protokolleriyle kısa bir görüşme yaptı. Bakan Kasapoğlu, Kula Kaymakamı Kemal Duru, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok ile yaptığı görüşmede, geçen hafta içerisinde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla 'Spor Liseleri Ortak Yönetim Modeli Protokolü' töreninde açıklanan 20 kentte yaptırılacak yeni model Spor Liseleri'nden birinin Kula'ya kazandırılacağını söyledi. (DHA)