GÜNDEME BAKIŞ- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, mevkidaşı CHP’li Deniz Yücel’in AK Parti ve hükümete yaptığı eleştirilere yanıt verdi. CHP’li Yücel’in “Bildiğiniz gibi AK Parti'yi AK Parti yapan İstanbul Büyükşehir belediyesidir. Ankara Büyükşehir Belediyesi’dir. Ankara'yı, İstanbul’u 25 sene yönettiler, Ankara’yı İstanbul’u 25 sene yediler. Satılmayan, yandaşa peşkeş çekilmeyen arazi kalmadı. İstanbul seçimlerini neden iptal ettiler. Çünkü en büyük kaynaklarını kaybedeceklerdi. Ancak 31 Mart seçimleriyle ve 23 Haziran İstanbul seçimleriyle; korku duvarı yıkıldı, umutsuzluk yerini umuda, karamsarlık yerini inanç ve kararlılığa bıraktı. Şimdi bu kararlılıkla iktidara yürüme vakti” sözlerine AK Partili Sürekli’den kontra geldi.

YÜCEL DİL SÜRÇMESİ YAŞAMIŞ OLMALI
Sürekli, “CHP'nin İzmir Başkanı Yücel, teröre karşı verdiğimiz uluslararası mücadele üzerinden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve ailesini diline dolamış! Böylesi kararlı ve korkusuz bir liderliği yalan yanlış söylemleri ile alaşağı etmeye çalışması; körlük ve sağırlıktır. Kabulü mümkün değildir, tarihi bir mücadeleye gölge düşürme gayesinden başka bir şey değildir. Yücel, bir de dil sürçmesi yaşamış olmalı! '25 yıl yönettiler, 25 yıl ürettiler.' demek istedi herhalde! Cumhuriyet tarihi boyunca taş üstüne taş koymayanların böyle ahkam kesebiliyor olmasını başka türlü açıklayamayız. AK Parti iktidarının yerelde ve genelde yıllardır ürettiği hizmet ortada; yaptığı yatırımlar, reformlar; haine, teröre ve işbirlikçilerine nasıl meydan okuduğu ortadadır. 6 aydır kendi yaptıkları da ortada. Kıbrıs harekatı ile dün övünenler, bugün 'Kıbrıs'a karışmayın' diyorlardı” dedi.

SİYASET BU KADAR HOPLAMAYI, ZIPLAMAYI KALDIRMAZ
eleştirilerine devam eden Sürekli şunları söyledi:
“Siyaset, bu kadar hoplayıp zıplamayı; bu kadar boş hayali kaldırmaz. Ancak havanda su dövmeyi becerebilenlerin, bu türlü saldırıları sonuç getirmez. Biz işimize, yolumuza bakarız. Bu yolda da milletin iradesi her zaman yol göstericimizdir, gücümüzdür”