AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, İzmir’de saha çalışmalarını sürdürüyor.  İlçe ziyaretleri kapsamında AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığını ziyaret eden Kırkpınar, burada hem teşkilat mensupları hem de vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti olarak he zaman halk ile iç içe olduklarını belirten Kırkpınar, hem teşkilatı hem de vatandaşları dinleyerek çalışmalarına şekil verdiklerini dile getirdi. 

Kırkpınar, “Meclisin tatile girmesi ile birlikte daha önce yapmış olduğumuz çalışmalara hız verdik. Bu süre zarfında ilçelerimizi ziyaret edip hem teşkilat mensuplarımız hem de vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın talep, öneri ve beklentilerini dinliyoruz. Aynı zamanda teşkilatımızın sorun ve sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza şekil verip özellikle insan odaklı bir anlayış ile ilimize ve ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

İzmir’in ve İzmirlilerin sorunları ile yakından ilgilendiklerini, vurgulayan Kırkpınar, yaptığı konuşmanın ardından kendisi ile görüşmeye gelen vatandaşlarla birebir görüşerek talep ve beklentilerini dinleyip not aldı.