GÜNDEME BAKIŞ - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in bugün yaptığı bazı sözleri eleştirdi. Twetterdan eleştirilerini dile getiren Kaya, Soyer'e bir şarkı armağane etti. Kaya şunları söyledi:

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer, EBSO Meclisi'nde bugün yaptığı konuşmada çok doğru bir ifade kullanmış. 2004-2014 yılları arasındaki Seferihisar Belediye Başkanlığı dönemini "lay lay lom bir dönem olduğunu görüyorum" şeklinde değerlendirmiş. Tebrikler. Doğru söze ne hacet... Biz de aynısını söylüyoruz sürekli. Seferihisar'da bolca yurtdışı gezileriyle, bütçe deliğini kapatmak için de satılan onlarca belediye arazisinin yitip gitmesiyle geçen bir 10 yıl... Kendi ifadesiyle, lay lay lom ile geçen yıllar...Sayın Soyer bu itirafıyla Seferihisar'a ve Seferihisarlı hemşehrilerimize alanen hakaret etmiştir, bu güzelim ilçenin yıllarını heba ettiğini de kendi ağzıyla açıklamıştır. 

Her işte yaptığı gibi, yarın yine "özür diliyorum, yanlış anlaşıldım, çok pardon" der ve pişkince yoluna devam eder. 10 yıl "lay lay lom" ile geçirdiği zamanlarının bir yenisini de bu 5 yıla ekler. Olan yine İzmir'imize olur. Yazık. 

NAKARAT KISMINI DİNLE
"Sayın Soyer lay lay lom deyince, Metin Işık'ın seslendirdiği bir parça geldi aklıma. Nakarat kısmı bu duruma çok uyuyor. Yüksek sesle dinlemesi için kendisine gönderiyorum. ‬Lay lay lom galiba sana göre sevmeler. Uğramaz mı semtine AYIPLAR, UTANMALAR?"