GÜNDEME BAKIŞ -  Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ve Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da hazır bulundu.

ÇOK ÇALIŞIN TALİMATI!
İlçelerin projelerinin konuşulduğu buluşmada Erdoğan’ın başkanlara, “AK Parti belediyeciliğinin farkını İzmir’de gösterin. Çok çalışın. Gayet iyi gidiyorsunuz” dediği öğrenildi.

PROJELERİMİZİ ANLATTIK
Ziyaret sonrası Gündeme Bakış’a konuşan Demirezen, “Genel başkanımıza projelerimizde gelinen noktayı anlattık. Destekleri için teşekkür ettik. Tüm Bayındırlılara selamı var. Baraj, TOKİ ve fakülte taleplerimizi kendisine ilettik. İlgili yerlere talimatı oldu. Çok çalışacağımızı ifade ettik” dedi.  

DESTEĞİ HEP ARKAMIZDA
Başkan Koştu ise, “Kendisine bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ettik. Devam eden ve yapılacak projeleri anlattık. 22 Şubat’ta kedisini ilçemizde ağırlamıştık. Talimatları olmuştu. Gelinen noktaları paylaştık” dedi. Cumhurbaşkanımızın desteği her zaman arkamızda. Biz de kendisi gibi çok çalışıp hemşerilerimize en güzel hizmetleri sunuyoruz” dedi.