31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin Karabağlar Belediye Başkan Adayı gösterilen Bilal Doğan, aday adaylık sürecinde Karabağlar Belediye Başkanlığı için adaylıklarını açıklayan belediye başkan aday adayları ile tanışma toplantısında bir araya geldi. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün de katıldığı kahvaltılı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi. Karabağlar Akevler’de gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Karabağlar eski Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve diğer belediye başkan aday adayları katıldı. Bilal Doğan, tüm aday adaylarından desteğini isterken, aday adayları ise bu süreçte Bilal Doğan’a tam destek vereceklerini ifade ettiler.

KARABAĞLAR’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, aday adaylık sürecin geride kaldığını artık birlik ve beraberlik içerisinde Karabağlar için çalışma vaktinin geldiğini söyledi. İrfan Doğruca’dan sonra söz alan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, ilk önce belediye başkan aday adaylarına kendini kısaca tanıttı. Aday adaylık sürecinin geride kaldığını dile getiren Bilal Doğan, aidiyet bağlarını daha da güçlendirerek seçime hazırlanacaklarını belirterek, “İl başkanımızın daha öncede belirttiği gibi tüm aday adaylarının hepsinin birer belediye başkan adayıymış gibi hepsinin birer belediye başkanıymış gibi çalışmalarını istiyorum demişti. Bu vesile ile böyle bir toplantı organize edildi. Sizlerin katkı ve destekleri ile 31 Mart seçimlerinden kazanarak çıkacağız. Sahada hepiniz başka adayısınız. İnşallah seçimi kazanmak partimize nasip olunca hepiniz birer başkansınız. Sizlerden gelecek talep ve isteklere her zaman açık olacağız. Aidiyet bağımızı daha da kuvvetlendirerek Karabağlarımızı hep birlikte yöneteceğiz. Bu vesile sahadan hepinizden destek bekliyorum. Farkında olmadan kırdığımı bir arkadaşım varsa özür diliyorum. Kimseye bilerek kırmak istemem. İl Başkanımız Sayın Aydın Şengül Bey de süreci yakından takip ediyor. Sahada hep birlikte çalışırsak inanıyorum ki şimdiye kadar ihmal edilen, hizmet bekleyen Karabağlar’ı hizmetle buluşturacağız. Karabağlar’ın kara bahtını el ele vererek değiştireceğiz. Katkılarınızın çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

SİYASET NASİP İŞİDİR
Toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise siyasetin nasip işi olduğunu ifade ederek, “O yüzden hiç birimizde kırgınlık, dargınlık olmamalı. Siyaset kader işi, nasip işidir. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımızı teşekkür ediyorum. Buradaki her arkadaşımızın partide bir görevi var. Herkesin belli bir kitlesi var ve herkes size bakıyor. Siz bulunduğunuz konumda görevinizi layıkıyla yerine getirin. Karabağlar, İzmir’in göbeğinde ama maalesef altyapı sorunundan tutunda trafik soruna kadar birçok sorunun olduğunu görüyoruz. Bu sorunları hep birlikte çözeceğiz. Seçimi kazandığımızda iyi bir ekip kuracağız. Bilal Bey’i asla yalnız bırakmayacağız. Hep destekleyeceğiz hem de söz verdiği vaatlerin takipçisi olacağız. Bilal Bey’e yardımcı olacak ekibi sizlerle beraber kuracağız. Kısa, orta ve uzun vadede planlarımızı yapıp 5 yıl içerisinde Karabağlar’daki değişimi herkes görecek. Karabağlar’ı Akbağlar’a dönüştürmemiz lazım. Yapacak çok iş var. Burada hepimize iş düşüyor. Zaman bir ve beraber olma zamanıdır. Buradaki tüm arkadaşlarımızın kendisinin bir belediye başkanı adayıymış gibi Bilal Başkanın arkasına geçip gece gündüz demeden tek ses olarak çalışacağız” diye konuştu.