Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - AK Parti İzmir teşkilatı, Başkan Kerem Ali Sürekli idaresinde, İl Başkanlığı’nda bir araya geldi. Toplantıya il yöneticileri ve ilçe başkanları katıldı. Yapılan toplantıda ilçe başkanlarının, ilçelerinde yaptıkları çalışmalara yönelik Sürekli’ye bilgi verdiği öğrenildi. Toplantının gündeminde ise, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Kasım’da İzmir’e yapacağı ziyaret olduğu, Başkan Sürekli’nin ilçe başkanlarıyla ziyaretin detaylarını paylaştığı ifade edildi. Bu kapsamda Sürekli’nin, İzmir genelinde üye ve teşkilat çalışmalarından memnun olduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir ziyaretinde, AK Parti İzmir teşkilatının 500 bininci üyesinin rozetini bizzat kendi elleriyle takacağını söylediği aktarıldı. 

“CUMHURBAŞKANI, HELİKOPTERLE KİRAZ’A GİDECEK” 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İzmir programı kapsamında helikopterle Kiraz’a gideceği, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ın düğün yemeğine katılacağı öğrenildi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, geçtiğimiz aylarda dünya evine giren Başkan Özçınar’ın, düğününe katılacağı ve nikah şahidi olacağı belirtilmiş ancak Karadeniz’de yaşanan sel felaketleri nedeniyle Cumhurbaşkanı’nın programı iptal edilmişti.  

“DEPREMZEDELERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI” 

Yapılan toplantıda, depremzedelerin talep ve isteklerinin de masaya yatırıldığı, konutlarla alakalı eksikler ve tamamlanması gereken sürecin de ele alındığı ifade edildi. Eksiklerin giderilmesi gerektiğine vurgu yapıldığı belirtildi.