Hainlerin beklenti içerisinde olduğunu kaydeden Eroğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Cumhur İttifakı ile her şeyden önce terörü yok edeceğiz. Ülkemizin geçtiği zorlu dönemleri el ele hep beraberce atlatacağız. Tek vatanımız, tek devletimiz ve tek milletimiz var. Oylarımızı güvenli geleceğe atalım” dedi.



ÖZ ÇEKİM YAPTI
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, adaylığı açıklandığı günden bugüne yoğun bir tempoyla çalışmasını sürdürüyor. Köylerde kentlerde vatandaşlarla buluşan ve AK Parti’yi, önümüzdeki seçimlerin önemini, Cumhur İttifakı’nı anlatan Eroğlu’nun çalışması sırasında renkli görüntülerde yaşanıyor. Bergama’nın Kurfallı, Yenikent, Tekkedere ve Zeytindağı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Eroğlu, Çandarlı Otoyol Yapım Şantiyesi’nde de incelemelerde bulundu. Eroğlu, Bergama ilçe teşkilatı ve şantiye görevlilerinden oluşan ekibinöz çekim isteğini geri çevirmedi.

KARŞI DURMA VAKTİ
Türk insanının vatanı konusunda hassas olduğunu ve bunu 15 Temmuz alçak darbe girişimi sırasında daha iyi gördüklerini ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, “tek derdimiz vatanımızda vatandaşlarımızla huzur içerisinde yaşamak ve yaşatmak. Türkiye tarihten bugüne stratejik öneme sahip bir ülke olmuştur. Birçok özelliği bakımından her zaman hedef konumundadır. Bu dönemde açıktan saldırılara maruz kalan ülkemize vatanımıza uzanan kara ellere şimdi tüm gücümüzle ve hep beraber karşı durma vaktidir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı liderliğinde Cumhur İttifakı’nda kenetlenmiş bir Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 2023 Büyük Türkiye hedeflerine milletinden aldığı güçle ilerleyecektir. Oylarımızı güvenli geleceğe atalım” diye konuştu.