Bodrum'da inşaat işleri yapan evli ve 3 çocuk babası Fehmi Erdoğan'ın, Farilya Mahallesi Yasa Kaya Sokak'taki villasına bu sabah saat 05.00 sıralarında 4 kişi geldi.  Şüpheliler, önce villanın elektiriğini kesmek istedi. Ancak bu sırada trafoda patlama meydana geldi. Villaya girmek için bahçe kapısına yönelen saldırganlar, tüm çabalarına rağmen kapıyı açamadı. Bunun üzerine arka kapıyı kırıp, bahçeye  girdi. Sese uyanıp, bahçeye çıkan Erdoğan'a saldırıp, darbeden şüpheliler, pompalı tüfeği ateşledi. Vurulan Erdoğan kanlar içinde yere yığılırken,  saldırganlar villanın otoparkındaki otomobil ile kamyoneti ateşe verip, kaçtı.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, vücuduna çok sayıda saçma isabet eden Erdoğan'ı ilk müdahalenin ardından yakındaki özel hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Erdoğan'ın yakılan 2 aracı ise kullanılamaz hale geldi.

Jandarma olayın ardından kaçan ve inşaat işleri ile uğraştıkları belirlenen 4 şüpheliyi, evlerinde yakalayıp, gözaltına aldı. Olayın taraflar arasındaki alacak meselesinden kaynaklandığı ileri sürüldü. Jandarma soruşturmayı sürdürüyor.