Kuyucak Belediyesi tarafından Pamukören Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri'nde, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü için bu yıl da keşkek hayrı gerçekleştirildi. 19 yıldır geleneksel hale getirilen keşkek hayrına, çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı AK Partili Metin Ertürk, AK Parti Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü ve daire amirlerinin de etkinlikte yer aldığı etkinlikte, 10 bin kişilik keşkek dağıtıldı.

Etkinlikte mehter takımı gösteri sundu. Belediye Başkanı Ertürk, "Biz 18 Mart Çanakkale Şehitleri adına 19 yıldan beri devam eden bu Mevlid-i Şerifli keşkek hayrımızı bir kez daha gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. Bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun. Bizler şehitlerimiz için ne yapsak azdır" dedi.