İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak için başlattığı “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası dayanışma konserleriyle büyüyor. Sanatçı Erol Evgin, depremzedelerin barınma sorununu çözüme kavuşturmak amacıyla başlatılan kampanyaya destek vermek için 29 Nisan Cumartesi akşamı İzmir’de konser düzenliyor. “100 Yılda Yüz Akıyla” konseri saat 20.30’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak. Konserin gelirinin tamamı Bir Kira Bir Yuva kampanyasına aktarılacak.
Konserde unutulmayan eserlerini söyleyecek Erol Evgin ayrıca Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel bestelediği “100 Yılda Yüz Akıyla” marşını da İzmir’de ilk kez seslendirecek. Koltuk numaralı biletler 300 lira ile 750 lira arasında satışa sunuldu. Konsere gelmeden kampanyaya destek olmak isteyenler için 100 liralık katılımsız bilet seçeneği de var. Konserin biletlerine ise www.biletix.com/etkinlik/2IZN0/IZMIR/tr sitesinden ulaşılabilir. Katılımsız bilet seçeneği için “birkirabiryuva.org” sitesinden dayanışma konseri biletleri sekmesine tıklanabilir.
Yan yana olacağız
Tüm İzmirlileri dayanışma konserine davet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “6 Şubat’tan bu yana acımız çok büyük. Geçmeyecek bir acı yaşıyoruz ancak geri kalanlarımızın hayatına umutla devam etmesini sağlamak için yan yana olacağız. Depremin yaralarını sarmak için var gücümüzle desteğe devam etmeliyiz” dedi.
Erol Evgin depremzedeler için İzmir'de sahneye çıkacak
Ünlü sanatçı Erol Evgin, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına destek vermek için İzmir’de konser düzenliyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de 3 ilçede sular akmayacak: İşte mahalle mahalle su kesintileri!
Şeyma Subaşı hakkında yakalama kararı!
18 Aralık Perşembe İzmir'in o ilçeleri karanlığa gömülecek!
İzmir'de ulaşıma 445 milyonluk yatırım: 30 dakikalık yol 5 dakikaya düşecek!
Kurak geçen günlerin ardından İzmir’e yağış geliyor!
İZSU’dan ‘karalama kampanyasına’ tepki: İzmir'in içme suyunda hiçbir sorun yok!
Acil serviste yatan hastadan 120 bin TL para istediler: Hastane parayı faiziyle iade edecek
Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltına alındı





