Çeşitli etkinliklerde fuarda yerini alan Boyalık Beach Hotel, Çeşme esintilerini taşıdığı standında turizm acenteleri, sektör temsilcileri ve paydaşları ile bir araya geldi. Her yıl fuara katılım gösterdiklerini ifade eden Boyalık Beach Hotel Müdürü Orhan Belge, katılımcıların ilgisinden memnun olduğunu belirtti. Farklı tatil arayışında olanların tercih ettiği bir otel olduklarını söyleyen Orhan Belge, “Çeşme, Türkiye’nin tatil için en güzel yerlerinden biri. Bizde fuara katılım göstererek otelimizi ve Çeşme’yi daha iyi tanıtma imkânı buluyoruz. Turizm paydaşlarımızı standımızda ağırlamak bizleri onurlandırıyor” dedi.

ÇEŞME’Yİ TANITIYORUZ
Çeşme’ye yabancı turistlerin ilgisinin her sene artığını belirten Belge, fuarın İzmir’e fayda sağlayacağını söyledi. Boyalık Beach Hotel’in konforunu katılımcılara aktardıklarını vurgulayan Belge, “Boyalık Beach Hotel olarak yurtiçi ve yurtdışı fuarlara önem veriyoruz. Otelimizi ve ilimizi yakından anlatma ve potansiyel turist sayısını arttırıyoruz. Bizler için güzel bir fuar oldu. Umarım 2020 yılı turizm sektörü için çok güzel olur” diye konuştu.

Boyalık Beach Hotel’in düzenlediği kokteyle Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler ile İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Viltur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Özkardeş de katıldı.