TÜYAP tarafından Fuarİzmir'de düzenlenen İzmir 2. Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı (İZWOOD2018) ve İzmir 2. Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı ile Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı (PlastPak İzmir 2018) törenle açıldı.

Plastik, ambalaj ve ağaç işleme sektörü temsilcileri, İzmir'de düzenlenen 3 ayrı fuarda bir araya geldi. TÜYAP tarafından Fuarİzmir'de düzenlenen İzmir 2. Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı (İZWOOD2018) ve İzmir 2. Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı ile Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı (PlastPak İzmir 2018) törenle açıldı. 

Açılışın ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ve TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü  fuar stantlarını gezdi.Plastik, ambalaj ve ağaç işleme sektörü temsilcileri, İzmir'de düzenlenen 3 ayrı fuarda bir araya geldi. TÜYAP tarafından Fuarİzmir'de düzenlenen İzmir 2. Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı (İZWOOD2018) ve İzmir 2. Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı ile Plastik ve Ambalaj Teknolojisi Makine ve Malzemeleri Fuarı (PlastPak İzmir 2018) törenle açıldı. 
Açılışın ardından protokol üyeleri fuar stantlarını gezdi. (AA)