GÜNDEME BAKIŞ - Yarın sabah Kordon’daki İZTO binasında saat 09.00’da başlayan başkanlık seçimi için 175 meclis üyesi oy kullanacak. Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener’le, İZTO’nun yıllardır başkanlığını yapan Ekrem Demirtaş’ın yarışacağı seçimlerde ipin hangi tarafın göğüsleyeceği merak konusu.

ÖZGENER VE DEMİRTAŞ’IN HAMLELERİ
Komite seçimlerinden desteklediği listeler seçilen Özgener şuanda psikolojik üstünlüğü elde etmiş durumda…Özgener’in meclis üyelerinden aldığı imzalı desteğin de önemli bir hamle olarak değerlendiriliyor. Demirtaş tarafında ise sessizlik hakim…Demiratş’ın günlerdir telefonla ve yüz yüze görüşmeler yaparak özellikle ortada duran meclis üyelerini etkilemek için yoğun uğraş verdiği öğrenildi.

ORTAK AKIL GRUBU SERBEST BIRAKTI
Öte yandan CHP İzmir eski Milletvekili Alaattin Yüksel ile iş adamı Salih Özçiftçi’nin önderliğini yaptığı ortak akıl grubu seçimlerle ilgili kararını verdi.  Hafta boyu bir araya gelerek değerlendirme yapan ortak akıl üyeleri bir aday üzerinde uzlaşamadı. Her iş adamı kendisine yakın isme oy atması noktasında karar alındı. Alaattin Yüksel, “Arkadaşlarımız bir karar almadı. Herkes hür iradesiyle oyunu kullanacak” dedi.

İBRE ÖZGENER’DEN YANA!
Kulislerde ortak akıl grubu üyelerinin çoğunluğunun Özgener’den yana olduğu konuşuluyor. Bu grupta yer alan birçok iş adamının son dakikada Özgener’le temas kurduğu öğrenildi. Demirtaş’ın ise şimdiye kadar ortak akıl grubuyla da herhangi bir temas kurmadığı belirtildi.