Radikal Eğitim Kurumları YKS’de dereceye giren öğrencileri eğitim bursuyla ödüllendirdi. Dereceye giren öğrenci ve velilerin katıldığı ödül töreninde konuşan İzmir Özel Radikal Eğitim Kurumları Kurucusu Erdal Avcı, “Başarı sadece bir kişiyle gelmiyor. Başarı bir ekip işidir. Başarı bir disiplin işidir. Radikal kurumu olarak bu mutfakta çalışan bütün ekibime başarı katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca ilk 10 da 4 derece ilk 100 de 47 derece ilk 1000 de 109 derece ile bu yıl da başarımız tescillendi. Etkin ve deneyimli öğretmen kadromuz, öğrenciyi merkeze alan özel dersli sistemimiz ve rehberlik odaklı eğitim anlayışımız bir araya gelince başarı geliyor. Disiplin olmadan başarı gelmiyor. AYT Sınavına 1 milyon 900 öğrenci girdi. Öğrencimiz bunların arasından 4’üncü oldu. Bu bizim için çok büyük bir başarıdır.  Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

“Öğrencilerimizin yardımcısı olacağız”

Radikal Eğitim Kurumları olarak 2002 yılı itibariyle vizyoner bir amaçla eğitimde markalaşmayı hedeflediklerini dile getiren Avcı, “2015 yılında üniversiteye hazırlık kurslarına yönelik ilk eğitim binamızı İzmir Çankaya da açtık. Ardından Diyarbakır, Hatay, Adana ve İstanbul’da ikişer şube daha açarak kurumsallığımızı güçlendirdik. Tüm bu tecrübe ve birikim ile 2019-2020 eğitim öğretim yılında ders başı yapmak üzere Özel Radikal Lisesini Bornova da ve Buca da sizlere duyduğumuz sonsuz güvenle faaliyete geçirdik. 17 yıllık tecrübemizle, deneyimli branş ve rehber öğretmenlerimizle teknolojinin tüm imkanlarını da eğitim süreçlerine dahil ederek gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sonucunda öğrencilerimizin aldığı sonuçları mutluluk ve gururla takip ediyoruz. Gelecek yıllarda da öğrencilerimizin başarıya giden yoldaki en önemli yardımcısı olacağız” diye konuştu.

“Öğrencimiz dördüncü oldu”

ÖSYM tarafından bu yıl iki aşama üzerinden yapılan üniversite sınavlarında İzmir Özel Radikal Özel Öğretim Kursu Çankaya Şubesi Öğrencisi Esra Korkmaz’ın YKS' de Türkiye genelinde 4’üncü olduğunu belirten Avcı,  Esra Korkmaz’ın aynı zamanda İzmir’in en iyi derecesini aldığını kaydetti.

Dört sene boyunca düzenli çalıştım”

Başarısını öğretmenlerine borçlu olduğunu aktaran YKS Türkiye dördüncüsü Esra Korkmaz ise bu başarıyı 4 sene boyunca düzenli çalışarak elde ettiğini belirterek “Okuldaki ve dershanedeki hocalarımın bana gerçekten de çok büyük bir katkısı oldu. Türkiye geneli 4’üncü oldum. İzmir bölgesinin en iyisi oldum” şeklinde konuştu.

Radikal Eğitim Kurumları tarafından YKS yerleştirme puanlarına göre bir dönemlik ilk 500’de  dereceye giren öğrencilere 4 bin 750 TL, 500 1000 başarı sırasında yer alan öğrencilere 4 bin 500 TL, 1000 ile 5000 başarı sırasında yer alan öğrencilere ise 4 bin 250 TL eğitim bursu verilecek.