Kamu personeli olmak isteyen adayların heyecanla beklediikleri haberler geldi ve KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖSYM daha önceden bazı kurum ve kuruluşlar için başvuruları almıştı. Bugün yapılan açıklamayla ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı.

KPSS YERLEŞTİRME SONUÇLARI
Aşağıdaki link üzerinden ÖSYM’nin sonuç sorgulama sistemine erişerek sonuçları sorgulayabilirsiniz.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kılavuzda yer alan bilgilere göre, yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve ilgili kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Adaylar yerleştirme sonuçlarını ÖSYM'nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Kamu kurum ve kuruluşları da bu bilgileri elektronik ortamda kendi şifreleri ile edineceklerdir. Bir kadro veya pozisyona yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kamu kurum/kuruluşlarına başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini bu kurum veya kuruluşlardan öğreneceklerdir.

ÖSYM’DEN KPSS AÇIKLAMASI
KPSS 2018/1: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

KPSS 2018/1 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 13 Temmuz 2018 tarihinde saat 15.00'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.