Anaokulundan itibaren öğrenci kabul eden kurum, üniversiteye kadar Türkiye’nin geleceğine imzasını atan bireyler yetiştiriyor. Denge Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Kurt, eğitim sistemlerinin merkezine akademik ve sosyal başarının yanında, çocukların mutluluklarını koyduklarının altını çiziyor. “Denge Okulları olarak, seçkin eğitmenlerimiz, kişiye özel KATEM ve YODEM Eğitim Sistemlerimizle; akademik olarak başarılı, zihinsel, bedensel ve sosyal gelişimini mükemmel olarak tamamlamış, ülkesini geliştiren, dünyayı değiştiren nesiller hazırlıyoruz.
Denge Okullarında çocuklar, okul öncesi eğitimden, liseden mezun olana kadar, çağdaş ve evrensel bir eğitim anlayışıyla eğitim görüyor.” diye konuşan Alaaddin Kurt, yeni hizmete girecek liseleriyle, öğrencilerinin eğitim süreçlerini eksiksiz olarak tamamlayarak, yüzde yüz üniversite başarısı sağlamayı hedeflediklerini dile getiriyor. 

Denge Anadolu Lisesi hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Kurt, “Lise Bölümümüzde, başarı odaklı bir eğitim modeli uyguluyoruz. Çocuklarımızın ders programlarını, ders çalışma ve etüt saatlerinin yanı sıra aktivite ve etkinliklerini de programlıyoruz. Öğrencilerimizi, liseden itibaren özel rehberlik ve motivasyon teknikleriyle,  üniversite sınavlarına hazırlıyoruz. Kişiye özel öğretim modelimizle öğrencilerimizin en iyi üniversitelere girmelerini sağlıyor; Türkiye’nin geleceğine imzasını atacak gençler yetiştiriyoruz! Çünkü hedefimiz hem hayat, hem de üniversite başarısı! Bu doğrultuda danışmanlık ve kariyer uzmanlarımız aracılığı ile tüm lise öğrencilerimiz ile bireysel çalışmalar yapıyor; çocuklarımızı, yetenek ve becerilerine göre en doğru mesleki tercihlere yönlendiriyor; üniversite ve bölüm seçimlerini en doğru şekilde yapmalarını sağlıyoruz.” diyor.
 
Bilgi, emek, özen ve ciddiyet ile yapılan tüm bu çalışmaların ardından Denge öğrencilerinin % 100’e varan sınav başarısı elde ettiklerini özellikle vurgulayan Denge Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Kurt, Denge’li olmanın en büyük avantajının okulöncesi eğitimden, liseden mezun olana kadar, çağdaş ve evrensel eğitim anlayışıyla; bilgiye kolayca ulaşan, yaparak öğrenen, teknolojiyi kullanan, sürekli gelişen, akademik ve entelektüel birikime sahip bireyler olarak olarak yetiştirilmelerinden geçtiğini söylüyor. Okulun akademik, sosyal ve sportif başarıları Denge Okulları yönetiminin sözlerini doğruluyor. Çünkü, Denge Okulları için en önemli öncelik, çocukların eğitim hedeflerine kolayca ulaşması, çünkü Denge Okullarında başarı kaçınılmaz!