GÜNDEME BAKIŞ - Karabağlar Belediyesi başkan aday adayı Polat Manduz, partisi tarafından aday gösterilmesi halinde en yakın rakiplerine şimdiye kadar görülmemiş oy farkı atacağını öne sürdü. 10 yıl Bornova Belediyesi’nde çalıştığını, 2004-2009 yılları arasında Konak Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev aldığını, 2012’de CHP Karabağ ilçe başkanı seçildiğini belirten Manduz, “1984’ten beri siyasetin içerisindeyim. SODEP, SHP’de siyaset yaptım. Aktif olarak yuvamız CHP’de yer alıyorum. İl yöneticiliği, ilçe başkanlığı yaptım. Kurultay delegesiyim. 1976’da beri İzmir’deyim. Karabağlar’ın her mahallesini, sokağını biliyorum. Belediyecilik tecrübem var” dedi.

KARABAĞLAR’DA DİNAMİK BİR ÖRGÜT YARATTIK
Manduz, Karabağlar ilçe başkanlığı döneminde dinamik bir örgüt yapısı oluşturduklarını belirterek, “O süreçte hane örgütlenmesine önem verdik. Küskün olan tüm partililerimizi kucakladık. Örgütü toparladık, aktif hale getirdik. Örgütümüzle birlikte ev ev ziyaretler yaptık. Vatandaşımızın nereden geldiğine, kim olduğuna bakmadık. Gönüllü arkadaşlarımız da bize eşlik etti. Yaptığımız çalışmayla 130 bin vatandaşımızın elini sıktık. İlçemizdeki 3 bin 400 sokağı tek tek gezdik” dedi.

MUTFAKTA ÇALIŞAN 70 KiŞi VAR!
CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Manduz, sözlerine şöyle devam etti: “İlçemizi çok iyi analiz ettik. Sosyolojik araştırmamız tamamlandı. Beklentileri çok iyi biliyorum. Merkezi hükümet 2009’dan bu yana Karabağlar’a üvey evlat muamelesi yaptı. Buna rağmen CHP’li belediye başkanlarımız şimdiye kadar güzler işler yaptılar ancak ben daha iyisini yapmak için yola çıktım. Başkan adayı olup seçilmem halinde yerinde dönüşüm noktasında Karabağlar Belediyesi öncülük yapacak. Kreş konusu çok önemsiyorum. Önümüzdeki günlerde tüm projelerimi peyder pey kamuoyuyla paylaşacağım.  Karabağlar’da sen, ben demeden; ‘biz’ diyerek çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Mutfakta çalışan, projeler üreten, araştırmalar yapan, farklı meslek gruplarından eğitimli 70 arkadaşım var. Tüm araştırmaları yapıp önüme koydular. Karabağlar için sayısız hayalim var” dedi.