GÜNDEME BAKIŞ - İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İzmir’de açıklamalarda bulunarak, İzmir’in altyapı ve ulaşım problemlerine dikkat çekti.

“ESNAF ODASINDA TABİ GÖRÜŞLER DİLE GELECEK”

Esnaf Odası seçimlerinde yaşanan AK Parti ve CHP arasındaki polemiği değerlendiren Dervişoğlu, “Tabi ki siyasi parti temsilcileri katılacak ve görüşünü dile getirecek, ben de çok defa gittim, parti temsilcilerimiz de katıldı. Ben de katılmayı çok arzu ederdim ama o takvimde erteleyemeyeceğim bir program vardı. Esnaf Odasına özel bir ziyaret gerçekleştireceğim. Bizim odalarımız Türkiye’nin sorunlarıyla ilgili son derece raporlar oluşturuyorlar. O raporlar rafta kalıyor. Türkiye’de hem toplantı hem de rapor enflasyonu var. O raporlar kıymetli, bu raporları parti programı oluşumunda son derece dikkatle inceliyoruz” dedi.

İZMİR İKTİDARIN İŞTAHINI KABARTIYOR!

İzmir’in sorunlarına da dikkat çeken Dervişoğlu, “Çeşme Projesi yeni bir proje değil. İzmir’in son derece trafik, altyapı problem var. Türkiye’de yaşanan her sorun İzmir’de misliyle hissediliyor. İzmir’de iktidarın iştahını kabartan rant alanları var. Büyük sorunlar var ve bunların çözümü siyaset mekanizmasının içinde aranmalı. Siyasi partilerin vatandaşın gözünde intibah kaybettiğini görüyorum. Siyasete, adalete, medyaya güvenilmiyor. Biz bu ülkeyi el birliği ile kurtarmak zorundayız” dedi.