GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı Kınık ilçesi Bağalan Köyü İlkokulu’nda yenileme, eksik giderme ve tamamlama çalışmaları esnasında bozkurt işareti yapan öğrencilerle çekilen fotoğraf hakkında şikayetçi oldu.
CHP İzmir İl Örgütü'nün şikayetinin ardından Ülkü Ocakları üyesi bir genç, tepkisini CHP İzmir İl Başkanlığı’na gidip bir paket oyuncak bırakarak gösterdi.

"28 İLÇE İLE İLGİLENMEDİKLERİ İÇİN FAZLASIYLA BOŞ VAKİTLERİ VAR"
Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Burak Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP’nin şikayetine tepki gösterdi.
Kılıç'ın açıklaması şu şekilde;
CHP, köy okullarında yaptığımız boya, bakım-onarım çalışmaları ile çocuklarımıza dağıttığımız kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklardan rahatsız olup kıskanarak faaliyetleri şikâyet etmiştir.
Oysa bu çalışmalar, yıllardır CHP’li belediyelerin çok rahatlıkla yapabileceği fakat yapılmayan hizmetlerdir.
İzmir’in çocuklarına yapılan bir iyiliği şikâyet etmek;
ya bu çocuklara düşmanlık
ya da kendi acizliklerinin görünmesinden duyulan rahatsızlıktır.
Bu nedenle, köy okullarında dağıttığımız oyuncaklardan bir paketi
CHP İzmir İl Başkanlığı’na hediye ediyoruz.
İzmir Büyükşehir ve 28 ilçe ile ilgilenmedikleri için fazlasıyla boş vakitleri var.
Diledikleri gibi oynasınlar.





