Sezon başlangıcının bekledikleri gibi zor olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, iç sahada oynadıkları iki maçta takımın coşkulu, istekli ve pozisyona giren bir oyun sergilediğini belirtti. "Çocuklar her şeyi yapıyorlar" diyen teknik patron Küçüktaka, "Sadece skoru yakalayıp devamını getiremiyoruz. Tecrübeli oyuncuların aramıza katılacak olması çok önemli. Daha az hata yapıp, daha fazla doğruları yapmaya çalışacağız" dedi.
Yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte daha uyumlu bir ekip olacaklarını anlatan Atilla Küçüktaka, "Şu an yük gençlerin üzerine biniyor. Zorluyoruz, başaramadık ama çok umutluyum. Onur Ramazan sakat. Devrim bugün antrenmanlara başlayacak. Mert sezon başı kampı yapmadı. Bu oyuncular yavaş yavaş aramıza dahil olacak. Bu 3 oyuncu bizim için çok önemli. Aramıza katıldıklarında takımın gücü çok farklı olacak. Gençlere özgüven lazım. Netice almak bizi yukarıya çıkacak. Bunu 1, 2, 3 maç kıramadık. Bu hafta Bursa'da özlediğimiz bir atmosfer olacak. Umarım ayağa kalkışı gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
Altınordu'da teknik patron Küçüktaka umutlu
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta oynadığı 3 karşılaşmada Nazilli Belediyespor, Beyoğlu Yeni Çarşı (D) ve Ankara Demirspor'a mağlup olan Altınordu'da teknik direktör Atilla Küçüktaka umutlu konuştu.
Yorumlar
Trend Haberler
Tugay'dan yeni yıl öncesi müjde üstüne müjde: Bir sonraki istasyon Güzelbahçe, Seferihisar ve Urla!
İzmir'de 4 ilçe susuz kalacak: İşte mahalle mahalle su kesintileri!
İzmir'de 7 ilçe susuz kalacak: İşte mahalle mahalle su kesintileri!
İzmir'de 4 ilçe susuz kalacak: İşte ilçe ilçe su kesintileri!
İzmir'de 3 ilçede sular akmayacak: İşte mahalle mahalle su kesintileri!
Ünlü oyuncudan tepkilere yanıt: Adamlar bana çullanmıyor!
Gülşah Durbay ile Ferdi Zeyrek’in son görüntüleri: Bir karede iki acı!
İzmir'de o ilçeler karanlığa bürünecek: İşte ilçe ilçe elektrik kesintileri!





