Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya X hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımında sert mesajlar veren Aleyna Tilki, şarkı söylemeyi çok özlediğini belirtti.

"BENİ AİT OLDUĞUM SAHNELERDEN ALIKOYMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Aleyna Tilki, paylaşımında şunları söyledi:

"Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da, bu durumu en çok destekleyen insanlar. Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar. 

aleynatilki1jpg-lVxSYgg2pUuOQ4Ji9UK3cA

Aslı Bekiroğlu hastaneden paylaştı: Sekizinci kez ameliyat olacak
Aslı Bekiroğlu hastaneden paylaştı: Sekizinci kez ameliyat olacak
İçeriği Görüntüle

"SEYİRCİM BU YILBAŞINDA BENDEN KONSER BEKLİYOR"

Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var o da ait olduğum yerde şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi çok özledim ve seyircim bu yılbaşında benden konser bekliyor! Bu olayı sadece beni dinlemek isteyenler çözebilir… Çünkü onlar yine benim çıkardığım şarkıları dinlemeye devam ediyorlar. Gerisini de canım Allah’ıma şikayet ediyorum. (Şuanda yüzyüze geldiğim kimse küfrümü üstüne alınmasın diğerlerinin zaten asla yüzüne bakmıyorum artık)"