GÜNDEME BAKIŞ - Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, "Don Kişot’un yeldeğirmenleriyle mücadelesinde dediği gibi, üç dev ile savaşıyoruz, adaletsizlik, korku ve cehalet" açıklamasına AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı çık sert çıktı. Saygılı, şunları söyledi:

“EBSO meclis başkanının konuşmasının üçüncüsünde cevap verdik, mecbur kaldık. Aynı toplantıda 1,5 yıldır ekonomiyle ilgili sesini duymadığımız Eskinazi de bahtsız bir konuşa yaptı. Ona vereceğimiz en güzel cevap, buradan Eskinaziye sesleniyorum. Siz adetsizlik korku ve cehaletle değil, milletimizin hür iradesiyle savaşıyorsunuz.

ELLERİNİZ BİR KEZ DEVLETİ ALKIŞLADI MI?

Bu kafa 28 Şubat'ta tanklara selam duran kafadır. Bu kafa şahsi çıkarları için ülkesini geri plana atan vesayetçi bir kafadır. Bu kafa 28 şubatta da aynı idi, şimdi de aynı. Sizin işiniz ihracat yapmak, Türkiye rekorlar kırarken siz bir kere devletinizi tebrik ettiniz mi, vesayeti alkışlayan elleriniz bir kez devleti alkışladı mı, dilinizi başarıları konuşmak için kullandınız mı? 

FİLİSTİN’DE BEBEK ÖLÜMLERİ CEBİNİZE GİREN PARA KADAR İLGİLENDİRDİ Mİ SİZİ?

Korku diyorsunuz ekmeğinizi yediğiniz toprakların insanlarıyla yan yana duramayan acizlerin yaşadığıdır korku. Filistin’de bebek ölümleri cebinize giren para kadar ilgilendirmedi mi sizi? Senin kutsal 10 emrinde ne yazıyor, Öldürmeyeceksin! Seçilmiş kavim olduğunuzu düşünüp diğer kavimleri koyun gibi güdeceğinizi sanmanızdır cehalet. 

CAHİL DE KORKAK DA SENSİN

Benim korumam yok AK Parti İzmir il Başkanı olarak. Sen ise bu milletin vergileriyle maaşları ödenen polis korumalarıyla geziyorsun. Cahil de korkak da karanlık da sensin. Konuşurken haddinizi bileceksiniz. Konuştuğunuz her kelimeye dikkat edeceksiniz. Devletimizin tahsis ettiği polislerle  gezip millete korkak demeye devam ederseniz cevabımız daha sert olacaktır.