KARBEM’de öğrencilerin genel durumlarını öğrenmek amacıyla düzenlenen veli toplantıları devam ediyor. KARBEM’e devam eden 6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerini kapsayan veli toplantısı Aydın Mahallesi’nde düzenlendi. Toplantıya Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da katıldı.

EĞİTİMDE DE ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ
Velilere seslenen ve en çok mutlu oldukları yerlerden birisinin KARBEM olduğunu belirten Selvitopu,  “Eğitimde çocuklarımızın yanında olmak istiyoruz. Çocuklarımız okusunlar, yetişsinler bu ülkeye faydalı insan olsunlar istiyoruz. Onun için eğitim çok önemli. Devlet okullar açıyor ama bazı imkanlar yeterli olmadığı anda bizler de yerel yönetimler olarak destek olmaya çalışıyoruz.” dedi.

104 OKULUN TAMAMINA DESTEK OLDUK
Karabağlar ‘da 104 okul olduğunu ve hepsine bakım, onarım, boya ve tadilat desteği verdiklerini belirten Selvitopu, bundan sonra da aynı anlayışla okullara destek vermeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Selvitopu, KARBEM’de eğitim alan öğrenci sayısının şu an için 1500 olduğunu,  toplam 38 öğretmenle öğrencilere hizmet verdiklerini,  ayrıca öğrencilere her türlü kırtasiye desteklerinin de belediye tarafından verildiğini hatırlattı. Selvitopu, “Amacımız bu sayıyı daha yukarılara çıkartarak daha çok evladımıza ve ailelerine destek olmak istiyoruz. Göreve yine seçildiğim takdirde bu konu üzerinde de daha fazla duracağız. Özellikle de dar gelirli semtlerimizde bu şubeleri açmaya çalışacağız. Belediye olarak  da bu konuda kararlıyız.” diye konuştu.