Gaziemir Belediyesi’nin kadınları ekonomik ve sosyal hayata çekmek amacıyla hayata geçirdiği Cumhuriyet Semt Evleri’nde düzenlenen kurslara katılan kadınların ürettikleri el emeği göz nuru ürünler ‘El Sanatları Yıl Sonu Sergisi’nde beğeniye sunuldu. Gaziemir Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen sergi Belediye Başkanı Halil Arda, eğitmenler ve kursiyerlerin katıldığı törenle açıldı. Sergide; ahşap boyama, ahşap yakma, kırk yama, tel kırma, kağıt telkari, kaatı,  takı tasarım, kurdele nakışı ve brezilya nakışı kurslarına katılan kadın kursiyerlerin yıl boyunca ürettikleri ürünler yer alıyor. Kadınların büyük emekle ürettiği ürünlerin beğeniye sunulduğu sergide takıdan ev eşyasına birbirinden kaliteli ve farklı el emeği göz nuru ürünler Gaziemirlilerle buluşturuluyor. 
Yılsonu sergisinde semt evleri eğitmenlerinin kurs verdiği Ata Evi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi ile Alzheimer-Demans Danışma ve Dayanışma Merkezi üyelerinin ürünleri de beğeniye sunuldu.  


Kadınlara özel projeler
Semt evlerinde görev yapan eğitmenlere ve kurslara katılan kadınlara teşekkür eden Belediye Başkanı Halil Arda, “Birbirinden güzel çalışmalara imza atmışsınız. Hepinizin eline emeğine sağlık” diyerek kursiyerleri kutladı. Başkan Arda, “Belediyemizin başımızın tacı kadınlarımız için hayata geçirdiği projeler artarak devam edecek. Hayata geçireceğimiz projelerle kadınlarımızı sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla söz sahibi olmalarını sağlayacağız” dedi.