Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşen kutlama programına katıldı.  Başkan Halil Arda parti üyeleriyle birlikte önce İZBAN’a, ardından tramvaya binerek, CHP İzmir İl Başkanlığı önüne geldi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve ilçe belediye başkanlarıyla partililerin oluşturduğu korteje, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ile birlikte CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı pankartı altında katılan Başkan Arda, işçiler ve kutlamaya katılan vatandaşlarla birlikte Gündoğdu Meydanı’na kadar yürüdü.

BAŞKAN ARDA, GÜNDOĞDU’DAKİ 1 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI
Gündoğdu Meydanı’nda işçiler ve vatandaşlarla birlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Halil Arda, tüm işçi ve emekçilerin yanında olduklarını belirterek, “1 Mayıs tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de emeğin ve işçilerin hakları için verdiği mücadelenin günü. Alın teriyle çalışan tüm işçilerin ve çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

BELEDİYE İŞ SENDİKASI YÖNETİCİLERİNİ KABUL ETTİ
Öte yandan Başkan Halil Arda, 1 Mayıs öncesinde Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Genel Başkan Yardımcısı Bayram Özkan, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Yurdakul ve Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan’ı makamında kabul etti.

BAŞKAN ARDA: ÇALIŞANLARIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR
 Sendika başkanları ile bir süre sohbet eden Başkan Halil Arda, işini hakkıyla yapan ve çalışan tüm işçi ve çalışanların yanında olduklarını vurgulayarak, “Halkımıza verdiğimiz hizmetler işçilerle, memurlarla yürüyor.  Çalışan arkadaşlarımızın başımızın üstünde yeri var” diye konuştu.

NİHAT YURDAKUL: HEP BERABER ÜRETECEĞİZ, ÇALIŞACAĞIZ  
Başkan Halil Arda’ya görevinde başarılar dileyen Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul da, çalışan ve üreten işçilerin yanında olacaklarını belirterek, “Öncelikle görevinizde başarılar diliyorum. Adil bir yönetim anlayışı sergileyeceğinizden kuşkumuz yok. Tüm çalışan ve işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü şimdiden kutluyoruz. Hep beraber üreteceğiz, çalışacağız. Üretmeden paylaşım olamaz. Üreteceğiz ve adaletli bir şekilde paylaşacağız” mesajını verdi.