CHP İzmir Milletvekili Kani Beko ve Sevda Erdan Kılıç,  Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı makamında ziyaret ederek kutladı ve görevinde başarılar diledi. Ziyaretleri nedeniyle CHP İzmir milletvekilleri Kani Beko ve Sevda Erdan Kılıç’a teşekkür eden Başkan Halil Arda, adaylık sürecinde Gaziemirlilerin taleplerine yönelik 150 sayfayı aşan not tuttuğunu, işe Gaziemir’in 16 mahallesinin öncelikli ihtiyaçları ile başlayacaklarını söyledi.

KANİ BEKO: BU GÖREVİ LAYIKIYLA VE BAŞARIYLA YAPACAĞINIZA OLAN İNANCIMIZ TAM
Başkan Arda’nın Gaziemir’de hayata geçireceği projelerin başarılı olacağına inandığını belirten CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, “Deneyim, tecrübe ve birikim aklın öğretmenidir. Zor zamanlarda yol gösterici olur. Deneyim, tecrübe ve birikim sizde var zaten. Belediye başkanlığı kolay bir görev değil ancak sizin bu görevi layıkıyla ve başarıyla yerine getireceğinize inancımız tam” dedi.

SEVDA ERDAN KILIÇ: BAŞARILI BİR SÜREÇ GEÇİRECEĞİNİZE İNANIYORUM, YANINIZDAYIZ
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Başkan Arda’nın Gaziemir’de fark yaratacağına ve başarılı bir süreç geçireceğine emin olduğunu dile getirerek, “Gaziemir size emanet. Her sorunun üstesinden gelebileceğinize inanıyorum. Gaziemir’imizde çok başarılı bir süreç geçireceğinize, bir fark yaratacağınıza tüm kalbimle inanıyorum. Ben de üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. Türkiye’nin dürüst siyasetçilere ihtiyacı var. Yanınızdayız” mesajını verdi.

BAŞKAN ARDA: KENDİMİZİ VE YAPACAKLARIMIZI ANLATTIK
CHP İzmir milletvekilleri Beko ve Kılıç ile seçim süreci ve sonrası hakkında kısa bilgiler paylaşan Başkan Halil Arda, “Seçim sürecinde farklı bir yöntem izledik. Kimseden oy istemedik. Kendimizi ve yapacaklarımızı anlattık. Gaziemirli seçmenler teveccüh gösterdi, bizi bu göreve getirdi. 93 yıl sonra dedemin oturduğu bu makamda olmaktan onur duyuyorum. İlk 15-20 gün içinde belediyenin mali ve idari fotoğrafını çektik. Bu süreçte tebrik ve kutlama ziyaretlerinin yanı sıra Gaziemir Çocuk Şenliğimiz de vardı. Yerel yönetim ve siyasi tecrübemizin de katkısıyla 1 Mayıs’tan itibaren çalışmalarımıza başlıyoruz.  Biz İzmir ve Gaziemir olarak Türkiye’ye umut olan bir hareketin içindeyiz. Gaziemir'lilere ve tüm Türkiye’ye umut olacağız. Çok çalışacağız” diye konuştu.