GÜNDEME BAKIŞ - İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, adaylığının Parti Meclisi’nde onaylanmasının hemen ardından çalışmalara başladı. Gündeme Bakış’a önemli açıklamalarda bulunan Soyer, “CHP adayları belirlemekte geç kaldı” eleştirileriyle ilgili olarak, “Geç kalınmadı. Kesinlikle öyle düşünmedim. Türk vitesi diye bir şey var. Ona inanıyorum. Son dakikada mucizeler yaratırız” dedi.

SAHADAKİ ENERJİYİ, UMUDU PAMUKLARA SARIP KORUMAK İSTİYORUM
Soyer, programını olgunlaştırdığını, bu hafta il yönetimi, milletvekilleri ve belediye başkan adaylarıyla bir araya geleceğini belirterek, “Her an bir adım atıyoruz. Attığımız her adımın da karşılığını buluyorum. Dün 3-4 programa katıldım. Müthiş bir heyecan, sıcak bir ilgi var. Bundan çok gurur duyuyorum. Bu Türkiye’de siyaset kültürünü ve dilini değiştirecek bir şey. Olağanüstü parlak bir umut var. Bu enerjiyi, umudu pamuklara sarıp korumak istiyorum. Çok kıymetli bir şey. Türkiye’deki değişim İzmir’den başlayacak” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TAM ANLAMIYLA SAHADAYIZ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soyer, önümüzdeki haftadan itibaren tam anlamıyla sahada olacaklarını, yakın-uzak ilçelerin tamamına gideceğini söyledi. Soyer, “İl yönetimimizin, milletvekillerimizin ve belediye başkan adaylarımızın düşünceleri çok önemli. Görüşmeleri yaptıktan sonra önümüzdeki hafta itibariyle tam anlamıyla sahada olacağız” dedi.