Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 58 oy oranıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Yücel’in CHP’li ilçe belediye başkanlarına “hayırlı olsun” ziyaretlerinin ardından son durağı Büyükşehir oldu. Soyer’e yapılan ziyarette İzmir İl Yönetimi de yer aldı.

HATIRLARI TAZELEDİK 
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Soyer, “Arkadaşlarımız bir hayırlı olsun ziyaretimize gelmişler. Çok memnun olduk. Onları misafir ettik. Hem adaylık dönemi hatıralarını tazeledik hem de gelecek dönem neler yapılacağıyla ilgili konuştuk” dedi.

EKREM BEY İLE GÖRÜŞTÜM 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile görüştüğünü ve kendilerine gelecek öneri doğrultusunda hareket edeceklerini belirten Soyer, “Bizim İmamoğlu’na sunduğumuz çok projemiz var. Biraz onlar karar verecek. Bu hafta sonuna kadar herhalde olgunlaştıracaklar. Bizim hem Canan Hanım’a hem Ekrem Bey’e çok önerimiz oldu. Onlar bu öneriler içinden bir şeyler şekillendirecek. Ben Ekrem Bey ile de konuştum. Onlar bizi nerede görmek istiyorlarsa biz orada olacağız. Biz çok sayıda öneri götürdük, onlar takdir edecek, belirleyecek biz hazırız!” dedi.   

KÖTÜ SÖZ KENDİSİNE AİTTİR
CHP’li Yücel’e MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in Hasan Tahsin’in anma törenlerinde bir kişinin  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sloganı olan, Her şey çok güzel olacak” sloganı atması tepki göstererek, “Bugün törenlerde ‘her şey çok güzel olacak’ dedi. Bu bize mahalle baskısı değil midir? Ben de, ‘hoşt’ dedim. Oradaki bin kişi duyacak şekilde söyledim” sözlerine cevap verdi. Yücel, “Kötü söz sahibine aittir” dedi.

KENDİSİNE BAŞARILAR DİLEDİK 
Yücel, “konuyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızı makamında  ziyaret ettik. İlçe belediye başkanlarını ve ilçe örgütlerini ziyaret etmiştik ve başarılar dilemiştik. Bugün de il yönetim kurulu olarak Tunç Başkanı makamında ziyaret ettik. Kendisine önümüzdeki görev süreci boyunca başarılar diledik” diye konuştu.