CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, Buca Evka-1 Kadın Kültür ve Dayanışma Evi’nin (BEKEV) düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldı.  Kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Erhan Kılıç, vatandaşlara kırmızı karanfil dağıttı. 


ÖNCELİĞİ KADINLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE VERECEĞİZ
Halk oyunu gösterilerinin ardından kürsüye gelen Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, göreve gelmesi halinde kadınları sosyal hayata dahil edecek projelerini aktardı. Erhan Kılıç, ”Buca’da belediyemizin tüm birimleriyle önceliğimizi kadınlarımıza ve gençlerimize vereceğiz. Kentimizden başlatacağımız kadın hareketleriyle; kadın, erkek, yaşlı, genç tüm vatandaşlarımızın hayatını geliştirecek, daha adil, daha özgür, daha demokratik bir Türkiye'nin yolunu açacağız” diye konuştu.   


ÇOCUĞUNUN EĞİTİMİNİ EŞİNİN İŞİNİ DE ÇÖZMEMİZ GEREKİYOR 
Türkiye’de kadınların yaşadığı zorluklara üzerinde duran Kılıç, kadınların önündeki tüm engelleri kaldırmak için mücadele edeceklerini söyleyerek, ”Bizler biliyoruz ki; kadınlarımızın mutlu ve daha adil bir kentte yaşaması için öncelikle çocuklarının eğitimi, eşinin işsizliğini, hayat pahalılığı gibi sorunları da çözmemiz gerekiyor. Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu tüm karanlığa karşın kadınlarımızın eşitliği ve refahı için yapacağımız çalışmaları toplumun her alanında gerçekleştireceğiz. Kadınlarımızın huzurla ve güven içinde yaşadığı bir toplum için Buca’da istihdamı destekleyecek, yerelde kalkınma projesini hayta geçirecek, kadın kooperatifleriyle kadın istihdamını arttırarak ev ekonomisine katkı sağlayacağız. Kadına yönelik ayrımcılığın, şiddetin son bulduğu, kadın erkek eşitliğinin toplumun her alanında yaşanabildiği adil, eşit ve özgür Türkiye'ye yine kadınlarımız hayat verecek” şeklinde konuştu.