Millet İttifakı CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Eriş, Çamlık Tayfa Derneği’ne konuk oldu. Meclis üyesi adayları ile birlikte Dernek Başkanı Hakan Değirmenci ve dernek üyelerinin taleplerini dinleyen Eriş, Çamlık Tayfa’nın heyecanını yürekten paylaştığını söyledi. Ödemişspor’a belediye desteğini 1999 yılında sağladıklarını ve o dönem hem futbolda hem de hentbolda önemli bir heyecanın yakalandığını hatırlatan Eriş, Ödemişspor’un hak ettiği yere ulaşması için tam destek vereceklerini belirtti.

“ÖDEMİŞSPOR BU KENTİN ORTAK PAYDASI”
Kulüp Başkanlığı yaptığı dönemden anılarını da paylaşan Eriş, “Ödemişspor bu kentin ortak paydası ve markasıdır. Ödemişspor’un daha iyi yerlerde olması kentimizin tanıtımı adına da çok önemli. Bunun örneklerini Anadolu’da görüyoruz. Bizler sizlerin yıllar süren özlemini anlıyoruz ve sizlerle aynı heyecanı paylaşıyoruz. Ödemişspor’a tam destek sunmanın yanında tesisleşme konusunda da artık vakit kaybetmeksizin atılması gereken adımlar olduğunu düşünüyoruz.

Öncelikle Saraçoğlu Stadı’nın saha zemininin mutlaka doğal çime dönüştürülmesini sağlamamız lazım. Bunun için bu sezon maçlar biter bitmez çalışma başlatacağız. Ayrıca Ödemişspor’un mevcut Ormancı Ertuğrul Özdemir Tesisleri’nin de modern şekilde yenilenmesi gerekiyor. Bu konuda da projelerimiz hazır. Ödemişspor’a uzun yıllar hizmet edecek, sporcuların keyifle çalışacağı bir tesisi sağlamamız gerekiyor. Bu konuda İzmir Büyükşehir Belediyemizle de kuracağımız köprüler olacaktır.

“YENİ ERHANLARI, YENİ ZAFERLERİ YETİŞTİRECEĞİZ''
Tesisleşme ile birlikte altyapımızı da yeniden ele alacağız. Altyapımıza gereken önemi sağlayıp hem sporcu sayımızı artıracağız hem de akademi düzeniyle ailelerimizle birlikte altyapımızı geliştireceğiz. Türk sporuna uzun yıllar hizmet edecek sporcuları hep beraber yetiştireceğiz. Dün nasıl Erhan’ı, Zafer’i özkaynaklarımızla yetiştirip Fenerbahçe’ye yolcu etmişsek yeni dönemde de yeni yıldızların yetişmesi için beraber çalışacağız. Yeni Erhanları, yeni Zaferleri yetiştireceğiz. Altyapımızın her geçen yıl güçlenmesi ile Ödemişspor’da forma giyen altyapıdan yetişmiş gençlerimizin sayısı da artacaktır. Bu konuda örnek olan kulüpler var. Sadece futbolda değil yeni açacağımız branşlarla da öğrencilerimizin sporla gelişimine katkı sunacağız” dedi.

ALTINOVA’NIN NAMAĞLUP GENÇLERİNİ KUTLADI
Eriş daha sonra Zeytinlik’teki Özdemir Spor Tesisleri’nde devam eden Demir Cup’taki heyecana ortak oldu. Burada Altınordu Futbol Okulu’nun pilot takımı olarak İzmir 16 Yaşaltı Bölgesel Ligi’ne katılan Altınova Konaklıspor’un namağlup lider takımıyla bir araya gelen Eriş, genç sporcuları ve antrenörleri Sercan Özdemir’i kutladı.

Ödemiş’teki amatör spor kulüplerini de destekleyeceklerini aktaran Eriş, “Ödemiş’in başarısı için ter döken kulüplerimizi destekleyeceğiz. Kulüplerimizin uyum içerisinde Ödemişli gençlerimize daha güzel spor olanakları sunması bizim için çok önemli. Büyük Önder Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünün ışığında  gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı şekilde çok yönlü olarak geliştirmek ve hareketli bir yaşantıya sahip olmalarını sağlamak ülkemizin geleceği adına atacağımız adımlar arasında. Ödemiş adına altyapı liglerinde ter döken tüm öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi emekleri için kutluyoruz, başarılar diliyoruz” dedi.