Karabağlar Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bozyaka’da bulunan Sivas Yıldız Derneği’ni ziyaret eden Selvitopu,  yaptıkları çalışmaların yanı sıra yeni dönemde gerçekleştireceği projeler hakkında da bilgi verdi.

SELVİTOPU, MÜTEVAZİ VE ALÇAK GÖNÜLLÜĞÜYLE, GÖNÜLLERİMİZİ FETHETTİ
Toplantıya Sivas Yıldız Derneği Başkanı Adem Arslan, yönetim kurulu ve çok sayıda Sivaslı vatandaşın yanı sıra Karabağlar Belediyesi meclis üyesi adayları da katıldı. Dernek Başkanı Adem Arslan yaptığı konuşmada,  “Mevcut belediye Başkanımız Muhittin Selvitopu, yeni dönemde de inşallah devam edecek. Kendisi farklı bir belediyecilik anlayışıyla karşımıza çıktı. Mütevazi ve alçak gönüllülüğüyle gönüllerimizi fethetti. Ben kendisine çıktığı bu yolda başarı diliyorum” dedi.

Yaptığı konuşmada 5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Muhittin Selvitopu ise, özellikle Karabağlar’ın planlamasını yaparak çok zor bir işin altından başarı ile kalktıklarını söyledi. Yeniden aday olmasını özellikle bu planlamanın uygulamasını görmek için ve diğer projeleri de tamamlamak için istediğini belirten Selvitopu,  yeni dönemde de Karabağlar’da yapacakları çalışmalarla ilçeyi modern bir kent haline getireceklerini sözlerine ekledi.

SOSYAL YARDIMLAR KONUSUNDA OLDUKÇA HASSASIZ
Özellikle vatandaşlara yönelik ilçede yaptıkları sosyal projelerde,  “Bir elin verdiğini öteki elin görmeyeceği” bir anlayışla çalıştıklarını ve bu konuda çok hassas davrandıklarını söyleyen Muhittin Selvitopu, “Bunların reklamlarını yapmayı sevmem. İlçede yaptığımız çalışmalardan bir kaçını söyleyim; Karabağlar’da ihtiyaç sahibi olan 1400 dar gelirli aileye sosyal destek kartı veriyoruz. 1500 çocuğumuza KARBEM’de ücretsiz eğitim desteği sağlıyoruz. İlçede bulunan 104 okulun tadilat, boya, bakım ve onarımlarını yaptık. Semt merkezlerine giden kadınlara meslek öğretiyoruz. Ayrıca semt merkezlerini her mahalleye açmak, taziye evlerini yaygınlaştırmak gibi hedeflerimiz de yeni dönemde var” dedi.

Konuşmaların sonunda Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dernek Başkanı Adem Arslan’a saat ve Türk Bayrağı hediye etti.