Türkiye’nin üzerine oynana oyunların, ülke güçlendikçe, büyüdükçe, dünyanın ilk 20 ekonomisi arasına girip ilk 5 hedefinde oldukça, dünyanın en büyük havalimanını yaptıkça, ihracatta, ekonomide meydan okudukça, ecdadın emaneti topraklarda ‘biz de varız’ dedikçe devam edeceğini söyleyen Zeybekci, “Bunların maşaları, uşakları bitmeyecek. Bunlara hep birlikte karşı durmaya var mıyız. Hadlerini bildirmeye var mıyız. Onların uşakları ve bunları sırtlarına alanlara İzmir’i, Ödemiş’i dar edecek miyiz” dedi.

Yöneticileri terör örgütüyle özleşen partinin yetkililerinin “İzmir’de CHP adayını destekliyoruz” diyerek ittifaklarını açık açık söylediğini, adaya bu sorulduğunda ise “kem-küm, gak-guk” dediğini söyleyen Zeybekci, “Bu millet çukur eylemlerini yapanlara desteğini bilmiyor mu. Devlet 78 şehit vererek hadlerini bildirdiği o hainlere ‘size destek vermeye geldim, yanınızda olamadığım için üzgünüm’ dediğini bilmiyor mu? Şimdi neden gak-guk diyorsun, bugün de çıkıp bunları açık açık söylesene. Millet senin kiminle olduğunu bilmiyor mu?” dedi.
“O, CHP’nin değil, Kılıçdaroğlu’nun ve Kandil’in adayı” diyerek devam eden Nihat Zeybekci, sözlerini şöyle sürdürdü: HDP’ye oy verenler başımızın tacıdır, ama o üst yönetimi terör örgütünün evet demediği hiçbir şeyi yapamaz, bir kelimeyi söyleyemez, odalarındaki ışığı bile yakamaz. Parti, terör örgütü kararı olmadan CHP adayını destekleyebilir mi? Bunların niyeti bozuk, belediye değil, İzmir’de yüz karası çöp problemini bitirmek değil, suyu, kanalizasyon alt yapı trafik otopark park değil. Bunların niyeti bu ülkeyi başka bir yere götürmek. Allah’ın izni ile hevesleri kursaklarında kalacak. 31 Mart’ta güneş Türkiye’ye İzmir’den doğacak” diye konuştu.

CEKETE UMURSAMAZLARA OY VERMEYİN
Millete verdiği sözleri asla unutmadıklarını, verdikleri sözleri canları pahasına tutacaklarını, emanete asla ihanet etmeyeceklerini ve ettirmeyeceklerini söyleyen Zeybekci, “İzmir bunların umurlarında değil, Soruyorsun kaç yıldır bu şehrin yönetiminde siz varsınız. Diyoruz ki, Türkiye’nin hiçbir yerinde çöplerini doğaya atan başka şehir yok. Diyoruz ki, Türkiye’nin hiçbir yerinde kanalizasyon problemi kalmadı, kanalizasyon körfeze dökülüyor. Omuzlarını çekiyor. “Ceketimizi koysak, seçilir” diyorlar. Cekete oy verecek misiniz?” dedi.

180 GÜN YURT DIŞINDA
İlçe belediye başkanının 180 gün yurt dışında ne yaptığını soran Zeybekci, Ödemiş’te 30 dönüm tarlanın 3 milyon lira olduğuna dikkati çekerek, "Seferihisar’da 30 dönümlük ada 1 milyon 300 bin liraya satılmış. Tatil köyünü 125 dönümlük arazisini, kendi koyu ile birlikte 12 milyona satarken, vicdanın hiç mi sızlamadı. İlçede 10 yılda satılmadık 1 metrekare  belediye arazisi kalmadı. Ama belediyenin çalışanları 4 aydır düzenli maaş alamıyor. Sattığı adanın parası yurt dışı uçak biletlerine anca yeter. Sattığı mülklerden belediye 160 milyon lira, bilirkişi en az 1 milyar eder diyor. Bu talana dur demeyecek miyiz?” dedi.