GÜNDEME BAKIŞ – CHP’li Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un, bugün yaptığı açıklamanın yankıları devam ediyor. Uygur, “Bundan sonra televizyona çıkıp bu millete hakaret edemeyeceksin. Ayağını denk al. Adam ol! Seni buraya bu millet getirdi” şeklindeki sözleri Cumhurbaşkanı’na söylemediğini, bu sözleri eski Başkan Adnan Yaşar Görmez ve Mahmut Atilla Kaya için sarf ettiğini açıklamıştı.

AK PARTİLİ KAYA’DAN SERT SÖZLER!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Uygur’a çok sert sözlerle yüklendi. Kaya, “Mazbatasını dahi almadan belediye binasına giden bu zatın, kullandığı ifadeler gayet net ve açıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret etmiştir, tehditler savurmuştur. Şimdi de görüyorum ki çark etmiş, bu sözleri bana ve Belediye Başkanımız Adnan Yaşar Görmez'e söylediğini iddia etmiştir. Ben bu şahısa diyorum ki; Yine mert olamamışsın, her zamanki gibi yalana sarılmışsın. Adam ol, mert ol. Herkes senin ne söylediğini ve maksadını gayet iyi biliyor. Seçimlerde kimlerle işbirliği yaptığın yazılı ve ispatlı bir şekilde mevcuttur. Bedel ödemeye çok erken başlamışsın. Ben Torbalı'da doğdum, Torbalı benim evim. Ben de bu ilçede sana Kandil'in türküsünü söyletirsem namerdim” dedi.

BU DENSİZLİK, HADSİZLİK ASLA KABUL EDİLEMEZ!
Kaya, sözlerine şöyle devam etti:

“Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı yaptığın bu densizlik, bu hadsizlik asla kabul edilemez. Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret eden ifadelerle nezaketsizlik sınırlarını ihlal edenler, bizleri her daim karşılarında dimdik bulacaklardır. Burası değneksiz köy değildir. Herkes yerini ve haddini bilecek. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ve Türk Milleti'nin birliğini temsil eden Cumhurbaşkanımıza hakaret eden, tehditler savuran bu zat, bunun bedelini hukuk çerçevesinde ödeyecektir. Bu ahlaksız duruşa karşı sözümüzü yükseltmeye devam edeceğiz. Bu işin peşini de asla bırakmayacağız.