GÜNDEME BAKIŞ – AK Parti İzmir İl eski Başkanı Aydın Şengül’ün görevinden istifa etmesinin ardından İl Başkanlığı görevine atanan Kerem Ali Sürekli bir aydır yönetim kurulu üyelerini belirlemek için yoğun bir çalışma yürüttü. Sürekli, geçtiğimiz gün Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e ve son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a listesini onaylatmak için Ankara’ya gitti. Ancak Sürekli her iki isimle de görüşemedi. Sürekli bugün listesini onaylatmak için İstanbul’a gitti.

İŞTE O İSİMLER!
Gündeme Bakış, Sürekli’nin yakın çevresiyle paylaştığı bazı isimlere ulaştı. Kesin olmayan listeye göre yönetimde Konak Belediye Başkan adayı Melek Eroğlu, AK Parti teşkilatının yakından tanıdığı, eski Bakan Nihat Zeybekci’ye yakın siyaset yapan Emrun Sulayıcı, gençlik kollarından gelen ve Hamza Dağ’a yakın olan Mustafa Gedikoğlu, Nükhet Hotar’a yakın siyaset yapan, eski il başkan yardımcısı Dilaver Kişili, Gençlik Kolları eski İl Başkanı Adil Yüksel, Kadın Kolları eski İl Başkanı Gözde Keskin, eski İl Başkan Yardımcısı Ahmet Şimşek,  İbrahim Ölmez, Eski Milletvekili İsmail Katmerci’nin oğlu, Furkan Katmerci, eski Milletvekili Tevfik Ensari’nin oğlu Münir Ensari, Emrullah Duran, iş insanı Hayrettin Uçak, Fehmi Özçelik, Seferihisar Belediye Başkan adayı Hamit Nişancı, eski il yöneticisi Aykut Dikencik, Bayraklı Belediye Başkan adayı Ali Aslan ve avukat Mehmet Gökhan Çelik yer alıyor.

O İSİMLERİ YAZDI AMA…
Sürekli’nin listesine Kemalpaşa eski Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Menderes eski Belediye başkanı Bülent Soylu ve eski İl Başkanı Aydın Şengül’e yakın siyaset yapan, Teşkilat eski Başkanı Tanfer Kemerli’nin yazdığı öğrenilirken, bu isimlerle ilgili kararı genel merkezin vereceği bildirildi.