GÜNDEME BAKIŞ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gündoğdu Meydanı’nda vatandaşlara seslendi. Mitingdeki kalabalık her iki partinin İzmir teşkilatlarını memnun etti. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “İzmir’in en kalabalık mitingini gerçekleştirdik. Beklediğimiz coşkulu bir kalabalık vardı. Kısa önce bir seçim olmasına rağmen bu kadar yüksek bir katılımlı miting gerçekleştirmek gerçekten sevindirici. İzmir’de CHP’li belediyelerin hizmetlerinden sıkılmış ciddi bir kitle var. İzmir’in olumlu anlamda değişmesini ve dönüşmesini istiyorlar. Cumhur ittifakının ilk mitingi coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik” dedi. Şengül, alanda 150-200 bin kişi olduğunu söyledi.

MESAJLARI ALAN ALDI!
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise, “Herkes alacağı mesajı aldı. Cumhur ittifakı gümbür gümbür geliyor. Yerel seçim öncesi en kalabalık mitingi gerçekleştirdik. Gündoğdu Meydanı’ndan Cumhuriyet Mitingine kadar bir kalabalık vardı. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, tüm İzmirlilere teşekkür etti. Kendisi çok memnun ayrıldı” dedi.  

BÜYÜK BİR HEYECAN VARDI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Heyecan ve coşkunun çok yüksek bir mitingdi. İzmir’in her bir tarafından kardeşlerimiz bayram havasında miting alanına geldi. Daha önce Başka siyasi partiler oy vermiş olabilirler. Ancak İzmirliler bu seçimde cumhur ittifakının adaylarını tercih edeceklerini bize ifade ediyor” dedi.

İZMİR CUMHUR İTTİFAKINI BAĞRINA BASTI
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise, “İzmirliler Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Devlet Bahçeli’yi bağrına bastı. 31 Mart’ta İzmirliler Cumhur ittifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci ve ilçe belediye başkanlarımızı tercih edecektir. Mazeret siyasetini İzmir’de bitireceğiz” dedi.