Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) aldığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarla kararının ardından İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda millet ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na flaş bir destek geldi.

DEV AFİŞ
İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı Çankaya’daki parti binasının ön cephesine 1.5 metre genişliğinde 9 metre uzunluğunda dev bir afiş astı. Afişte İmamoğlu’nun kullandığı, “Her şey çok güzel olacak” sloganı yazıldı.

İMAMOĞLU YENİDEN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI OLACAK
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Bugün ülkede gelecekle ilgili ümidi tükenmiş on binlerce gencimiz bu ülkeyi terk etti. Bunun belli kesimleri de yeterli ölçüde hükümetten hak ettiklerini alamayanlar, insanlarımız bugün kendilerini bir çıkmazın içinde görüyorlar. Bu mesaj, emeklilikte yaşa takılanlardan tutun, tarım alanlarını kullanamayan, sebep olan girdi maliyetleri yüzünden köyde yaşayıp ekip biçemeyen insanlar için verilen bir mesajdır. Bu mesaj, meydanlarda verdikleri 3 bin 600 ek gösterge vaatlerini yerine getiremeyenlerden kaynaklıdır. Bu, geleceğe yönelik ümitleri tükenmiş insanlar için verilen bir mesajdır. Kimse bu mesajdan ne korksun, ne de kimse bu mesajı farklı mecralara çeksin. Biz ümidimizin peşinde olan insanlarız. Bu ülkeden, insanlarımızdan vazgeçmeyiz. Güzel günler yakın. Bunu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilişkilendirenlere şunu söylüyorum; Evet, bir hak gaspı yaşandı ve bu hak gaspının iade-i itibarını milletimiz yerine getirecektir. Millet İttifakı’nın Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu açık ara farkla tekrar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacaktır” dedi.